Mulla ei ole vielä nukkekotiakaan ja silti haaveilen jo sinne pihaa ja puutarhaa. Muutamissa blogeissa olenkin törmännyt kauniisiin nukkekodin huvimajoihin. Pohdiskelin haluaisinko tehdä sen minikasvihuoneeseen vai kynttilälyhtyyn, tänään sekin selvisi, kun löysin eräästä kuvastosta sopivan näköisen lyhdyn. Aika pienihän se oli, mutta ehkä sinne jotain saa mahtumaan. Tilaus lähti samantien...

Tänään hain postista myös Minimaailman paketin, joka sisälsi puutarhaan ja huvimajaan sopivia juttuja. Olin yllättynyt kun paketti tulikin näin nopeasti, alle viikossa, olin nimittäin lueskellut joistakin blogeista, että Minimaailman paketit ovat kestäneet kauan aikaa tulla. Ehkäpä se on sitten kausiluontoista. Edellisestä Minimaailmasta tilatusta paketistani on varmaan muutama vuosi, joten ei muisti riitä niin pitkälle.

Tässä kuitenkin huonolaatuinen kuva siitä mitä mm. paketti piti sisällä.

763136.jpg

Tuolit ovat sopivan kokoiset tulevaan kynttilälyhty huvimajaan. Mukana tuli myös pöytä, mutta oli mielestäni vähän ison näköinen noihin tuoleihin, eikä se edes mahdu kynttilälyhtyyn, mutta talon (siihen jota ei vielä ole, eikä varmaan tule pitkään aikaan olemaankaan) pihalle se sopisi.