BigBrother on hieman haitannut muuta harrastustoimintaa, joten juuri mitään ei ole nukketalorintamalla tapahtunut ennen eilistä.

Ari-nukkeperhe on saanut jälleen perheenlisäystä ja kovin valittavat etteivät nykyiseen vuokra-asuntoon enää mahdu, joten Lundby-talon remontilla olisi hieman kiire. Remonttimiehet saivatkin isänuken vihaisten puhelinsoittojen jälkeen vauhtia ja wc/kylpyhuone valmistui päivässä. Kuvassa jo testaillaan kylpyammetta.

911990.jpg

Kuten kuvasta voi päätellä talon tyyli tulee olemaan tuommoinen retrohenkinen (sopii mainiosti noille Ari-nukeille). Aikamoisia amatöörejä remonttifirmalla tuntuu olevan töissä, sillä nurkissa on vielä korjailtavaa, eikä laatat kovin suorissa riveissä ole. Laattalattia on tehty oransseista kartonkineliöistä, jotka on liimattu valkoiselle kartongille ja päälle vedetty kontaktimuovia. Seinät ovat ruskeaa kartonkia. Kalusteet on huutonetin kautta ostettu. Maton olen virkannut itse. Ja ammeen "vesi" on rypistettyä muovia. Huone kaipaisi vielä ainakin peiliä ja pyyhkeitä, kylpyankka ja joku viherkasvi myös olisi kiva sinne saada.